Feroglobin kapsule – rdeče krvničke

11.50 DDV vključen

Feroglobin kapsule so prehransko dopolnilo z železom, cinkom in vitamini skupine B. Nastajanje hemoglobina zahteva ustrezno oskrbo rdečih krvničk z železom, saj le ta dovaja kisik v možgane, srce, mišice in tkiva. S hranilnimi snovmi pomaga ohranjati zdravje in vitalnost, vključenost folata pa prispeva k zmanjševanju utrujenosti. Zagotavlja organsko obliko železovega citrata, kompleksa za izboljšano absorpcijo, zaradi česar je nežen do želodca, skupaj z vitamini B in podpornimi minerali. Feroglobin je poseben gradnik hranil v krvi in je idealen neglede na vašo starost in je izredno koristnen za športnike, ženske med menstruacijo ali nosečnostjo. Primeren tudi za otroke.

Product Description

UPORABA:

Vzemite eno tableto na dan skupaj s tekočino, po obroku.

Izdelek shranjujte pri temperaturi do 25˚C, zaščitene pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek je prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Brez umetnih barvil, konzervansov, glutena, maščob, soli in kvasa. Izdelek je oblikovan tako, da se snovi sproščajo počasi,kar pomeni da je prijazen  želodcu.

SESTAVINE:

1 kapsula vsebuje priporočen dnevni vnos
vitamin B6 5 mg 357
folna kislina 400 µg 200
vitamin B12 10 µg 400
železo 17 mg 121
cink 12 mg 120
baker 1000 µg 100
µg = mikrogram; mg = milligram