• Ultra Krill Oil je dober vir omega-3 z veliko dodatnimi prednostmi, ki so zasnovani, da dosegajo najvišje standarde kakovosti, čistoče in učinkovitosti. Ultra Krill Oil vsebuje 500 mg čistega olja trsk, posebnega vira omega-3 z visoko koncentracijo morskih fosfolipidov, kar pomeni, da ga telo lažje uporabi kot standardne omega-3 najden v ribah.

    Prehransko dopolnilo s Krill oljem (Euphausia superba). Vsebuje EPA + DHA + astaksantin. Odlična absorbcija, brez ribjega okusa ali smradu. Čisti vir. Brez refluksa. Brez umetnih barvil ali konzervansov.

  • Akcija

    Pregnacare je namenjena vsem ženskam, ki načrtujejo nosečnost, nosečnicam in doječim materam. Pregnacare Plus dvojna formula namreč vsebuje popolno razmerje med najpomembnejšimi mikrohranili in omega-3 maščobnimi kislinami. Le te prispevajo k normalnemu razvoju možganov in oči, hkrati pa vsebujejo priporočeno količino vitamina D, priporočenih 400 mg folne kisline skupaj z omega-3 kapsulami, s čimer zagotavlja bogat vir potrebnih DHA in EPA maščobnih kislin.

  • Pregnacare krema je nežna masažna krema, posebej zasnovana da poskrbi za kožo med nosečnostjo. Strije se lahko pojavijo kjerkoli na telesu, kjer je koža raztegnjena. Pojavijo se, ko spodnja plast kože (vsebuje kolagen in elastin, ki daje naši koži elastičnost) postane poškodovana, zaradi hitre izgube teže ali povečanja telesne mase, kot v nosečnosti. Vijoličen videz strij na koži je posledica majhnih krvnih žil pod površino, ki je bolj vidna z raztezanjem.